20 Aralık 2013 Cuma

Her tür hassasiyete karşı duyarlı olan Bioderma

Doktorlar tarafından reçetelenen, eczacılar tarafından tavsiye edilen BIODERMA ürünleri

Her tür hassasiyete karşı duyarlı olan BIODERMA, hijyen ve bakım ürünlerinden oluşan ve her tür cilt tipine adapte edilmiş 7 ürün serisine sahiptir.

BIODERMA serileri

    Hassas Cilt
    Nemsiz Cilt
    Kuru ve Atopik Cilt
    Yağlı Cilt
    Saç ve saçlı deri
    Bebek Cildi
    Cilt ve güneş
    Aydınlatıcı Bakım
    Tahriş olmuş cilt


 Merkezi Fransa Lyon'da bulunan  BIODERMA Dermatolojik Laboratuvarı, dermatologlar ve kurumsal araştırma merkezleri ile (INSERM, CHU, Üniversiteler) işbirliği içerisinde, medikal reçeteleme ve danışmanlıkta kullanılabilecek ürünler geliştirir ve sunar.

BIODERMA, Fransız dermatologlar tarafından en çok reçetelenen markalar arasındadır.
Dünyada 60'tan fazla ülkede bulunan BIODERMA, uluslar arası alanda hızla büyümektedir. Son 5 yılda, Laboratuvarın büyüme ortalaması %32 olarak gerçekleşmiştir.

Dünyada BIODERMA

Uluslar arası bakış açısıyla BIODERMA, çok sayıda ülkede varlığını sürdürmektedir.

Hassas Cilt - Sensibio
Bioderma araştırmacıları geleceğin yenilikçi cilt bakımına ulaşma hedefini yakalamak için formüller geliştiriyor, test ediyor ve tekrar formüle ediyor. Ta ki mükemmele ulaşana kadar…
İşte, özel Toleridine® ve Rosactive® kompleksleri sayesinde hassas cildin tolerans seviyesinin yükselmesine ve kızarıklık sorununun giderilmesine yardımcı olan, hassas cilt bakımı yapan ve tedaviye destek olan Sensibio serisi.

Nemsiz Cilt - Hydrabio
Cildiniz yaşayan, nefes alan bir organ. Formüllerimiz, aktif bileşenlerimiz, cilt bakımlarımız ile cildin doğal dengesini geri kazandırmaya yardımcı oluyoruz. 2003 Nobel Ödüllü “Aquaporin” çalışmalarından ilham alan Hydrabio serisi, epidermisteki nem döngüsünün hızlanmasına destek olur. Yani cildiniz, kendi nemini kendisi üretir.

Kuru ve Atopik Cilt - Atoderm
Cildiniz hassas ve narin, beslenmeye ihtiyacı var. Gereken: korunma ve dengelenme. Kuru ve atopik cilt için geliştirilen Atoderm serisi, cildin kendi lipid üretim sürecine katkıda bulunarak cilt bariyerinin kendini onarma yeteneği kazanmasına destek olur.

Yağlı Cilt - Sebium
Akne eğilimli ve yağlı ciltlerin ihtiyacı, sebum dengesinin tekrar sağlanmasıdır. İşte Sébium serisi de bu dengenin sağlanmasına yardımcı ve sebum kalitesinin yükseltilmesine destek olan ilk bakım serisidir. Fluidactiv® kompleksi sayesinde karma ve yağlı cildin dengesini geri kazanmasına yardımcı olur.

Saç ve saçlı deri - Node
Saçlı deri ve saçınızın dengesi kolayca bozulabilir. BIODERMA NODE serisi, saçın acil durum ihtiyaçlarını karşılar; kepek, kaşıntı, pullanma gibi saçlı deri sorunlarının giderilmesine yardımcı olduğu gibi, günlük düzenleyici ürünleriyle de bakım yapar.


Bebek Cildi - ABCDerm
Bebek cildi yetişkinlere göre çok daha hassastır. İhtiyaçlarına uygun güvenli ürünler kullanılması gerekir.
ABCDerm, Dermatolojik Güvenlik İlkeleri'ne uygun olarak formüle edilmiş ilk yüksek güvenlik ve yüksek tolerans sağlayan seridir.


Cilt ve güneş - Photoderm
MAXimum güneş koruması MAXimum tolerans! BIODERMA, güneş koruması denince akla gelen klasik yöntemlerden farklı olarak, cildin kendi savunma sistemlerinin güçlendirilmesine yardımcı olur, filtrelerden önce çok güçlü bir koruma sağlıyor. Tam bir güneş koruması, tam bir kullanım keyfi.

Aydınlatıcı Bakım - White Objective
Lekesiz, parlak bir cilt birçok kişinin hayali, birçok ürünün hedefi. İşte BIODERMA White Objective, değişik sebeplerden ciltlerinde hassasiyet ve leke sorunu yaşayan kişiler için ideal bir beyazlatma ve leke gidermeye yardımcı bakım sağlar.

Tahriş olmuş cilt  - Cicabio
Dermatolojik ya da estetik operasyonlardan sonra hastaların en büyük korkusu, operasyon sonrası ortaya çıkan lezyonların geride iz bırakmasıdır. Cilt onarımı destek serisi Cicabio, kaliteli ve estetik bir cilt onarımının tüm aşamalarında destek ve yardımcıdır.

Tüm Bioderma ürünleri en uygun fiyata Kozmetik Vitrini Kozvi.com 'da

0 yorum:

Yorum Gönder