16 Aralık 2013 Pazartesi

Murad Güzelliğin Sağlıkla Buluştuğu Nokta

Güzelliğin Sağlıkla Buluştuğu Nokta.


Eczacı ve Doktor Howard Murad, Amerika‘da New York ilk öğretimini tamamladıktan sonra Brooklyn Koleji Eczacılık Fakültesini kazandı . Burada başarılı dereceyle eğitimini  bitirdikten sonra California Universitesi Tıp Fakültesi’ne devam eden Howard Murad, doktorluk görevine New York Queens Hastanesi’nde başladı.

Amerikan ordusuna katılan Dr. Murad, bir yıl sonra Washington’a atandı ve UCLA Veteran’s Hastanesi’nde dermatoloji ihtisasını tamamladı.
Dr. Howard Murad, California’daki ilk ofisinden sonra Southern Californiada El Segundo’da yeni ofisine taşındığında, hasta sayısı 50 binin üzerindeydi.
 
Dr. Howard Murad klasik dermotoloji tedavileri için akne, ekzema, sedef , ameliyat sonrası cilt tedavileri ,cilt kanseri, gibi rahatsızlıkları olan çok sayıda hasta gelmesine rağmen aynı sayıdada cilt bakımı ve koruma amaclı tedaviler için insanlar geliyordu. Özellikle yaşlanma etkilerine karşı ne gibi bir tedavi olup olamayacakarını öğrenmek için insanlar gelmeye başlamıştı.

Ciltleri için koruma amaçlı bir bakıma ihtiyacı olanların gelenlerin sayısı ihmal edilemeyecek kadar artmıştı. Onlara kendi tecrübelerinden oluşan hazırlama ürünleri yazıyordu ve çok olumlu sonuçlar elde ediyordu. Dr. Howard Murad kendi soyadını taşıyan Murad marka ürünler bu şekilde büyüdü ve gelişti.
Dr. Murad yıllarca her çeşit cilt rahatsızlığını yaşayanları tedavi ettiği için hastalarının ne istediğini ve neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi anlayıp ona göre çözüm üreten ürünleri geliştirdi. Dr. Murad, en sık karşılaşılan cilt problemlerine karşı yeni formüller üretti.

Dr. Howard Murad'ın ilk ürettiği ürünler şunlardır; Dr. Murad Oily Skin Formula ( Murad Yağlanmaya eğilimli ciltler için formülleri), Dr. Murad Skin Smoothing Cream (Dr. Murad Cilt pürüzsüzleştiren formül) ve Dr. Murad Age Spot and Pigment Lightening Gel (Dr. Murad Yaşlılık lekelerinin ve pigmentlerin rengini gideren) idi.
Dr. Howard Murad bu ürünlerin formüllerinden yola çıkarak geliştirilen, üretilen ve bugün piyasada olan 60’tan fazla Murad cilt bakım ürünleri hala en çok tercih edilen cilt bakımı ürünleri arasında yer alıyor. Dr. Howard Murad' geliştirdiği ürünler estetisyenler ve dermotologlar tarafından en çok tercih edilen cilt bakım ürünleridir.

Dr. Murad, ilk kez Medikal Day Spayı California da açtı ve cilt bakım ürünleri kadar önemli bir trende daha öncülük etmiş oldu.

Dr. Howard Murad hayatını, insanların ciltlerini daha sağlıklı ve güzel hale getirmeye adadı..
Dr Murad cilt bakımı ve tedavi edici ürünleri özellikle bayanların beğenisini toplamaktadır. Eczanelerde satılan Dr. Murad ürünleri  kendinize her gün biraz zaman ayırmanıza vesile olacaktır. Cildiniz için en iyisini istiyorsanız mutlaka size uygun Dr Murad Cilt Bakım Ürünlerini denemenizi tavsiye ederiz.

Tüm Murad ürünleri en uygun fiyata Kozmetik Vitrini Kozvi.com 'da

Murad ürün çeşitleri :
Kırışıklı ve Anti-Aging Serisi
Pigmentasyon ve Güneşin Zararlı Etkileri
Akne ve Yağlanma
Hormonal Yaşlanma
Güneş Koruma
Kuru ve Hassas Cilt
Normal ve Karma Ciltler
Kızarıklık ve Hassasiyet
Donuk ve Mat Ciltler
Vücut Bakımı ve Selülit

0 yorum:

Yorum Gönder