27 Aralık 2013 Cuma

Ren ürünleri Kozmetik Vitrini Kozvi.com'da

REN ÜRÜNLERİ

Ren markası ile ilgili olarak içeriğinde yer alan doğru bileşenler, kullanılan doğru bilim, doğru ürün deneyimi sunuyor olması, doğru tutum sergiliyor olması ve doğru çevresel duyarlılık ile beraber etkili bir şekilde çalışmaların sürdürülebiliyor olduğunu rahat bir şekilde gözlemleme imkanına sahip olabilirsiniz. Sizlerde cilt bakımı konusu ile ilgili olarak ren ürünlerini tercih edebilirsiniz çünkü;

  Vücut bakımı ve cilt bakımı konusu ile ilgili olarak etkili bir yapıya sahip olan ren ürünleri bu alanda etkili bir geçmişe sahip olması ile bilinmektedir. Dolayısı ile sizlerde dilediğiniz gibi rahat bir şekilde kullanabileceğiniz ren ürünlerini günlük yaşantımız dahilinde de etkili bir şekilde kullanabiliyor olmamız bizim için en önemli sonuçlar arasında yerini almaktadır. Bunun temel sebebini de ele alacak olursak hassas ciltler için önemli bir yapıya sahip olması vücut temizleyici ve vücut nemlendirici ürünlerin en yaygın olarak tüketilmekte olduğu göz önünde bulundurulabilir.

REN Slean Skincare cilt dostu biyoaktiflerle formüle edilen ürünler ile cilt için her mevsimde temiz ve sağlıklı bir bakım sağlamaktadır. Bu doğrultuda da, daha uzun süre genç görünebilmeniz için  sizi daha sağlıklı, ışıltılı ve doğal dengesine kavuşmuş bir ciltle buluşturur.

REN'in temiz cilt bakımı filozofisi üç kelime (3P) ile özetlenebilir: Etkinlik, Temizlik, Memnuniyet

ETKİNLİK (PERFORMANCE)

REN cildinizde çığır açan ürün formülasyonlarını, yüksek teknoloji ile birleştirerek üretir, bunları özenle test ederve klinik olarak kanıtlanmış sonuçlarla sizin kullanımınıza sunar.

TEMİZLİK (PURİTY)

REN ürünlerinde sadece bitkisel ve mineral türevi olan içeirkler kullanılır. Ürünlerinde kesinlikle sentetik bileşenler* gibi cilde dost olmayan maddeler bulunmaz. Biyoteknoloji ve bilim dünyasını yakından takip ederek formülasyonlarında hücre ömrünü uzatan Sirtüin aktivatörler, temel yağ asitleri bakımından zengin spirulina ve sarkmaları önlemeye yardımcı olan perlekan aktivatörleri ile doğal botoks etkisi gösteren peptitler gibi bileşenleri  kullanmaktadır.

MEMNUNİYET (PLEASURE)

REN ürünleri kullanılırken hissedilen doku, koku vedeneyim, dünyayı çok daha iyi bir yer haline getirecek ve burada yaşamak da bize keyif verecektir.

İçeriklerinde hiçbir kimyasal madde bulunmadığından her yaştan kadın ve erken REN Skincare'de cilt tipine uygun ürünler bulabilmektedir. REN için önemli olan farklı cilt tipleirne ve sorunlarına temiz ve ileri teknolojiyi performanstan ve ürünlerin niteliğinden ödün vermeden çözüm üretebilmektir.

*REN ürünlerinde cildi tahriş eden maddeler bulunmaz: Glikoller, diglikoller (propilen glikol gibi), PEG ler, PPG ler, üre, D.E.A, T.E.A, PABA ve diğer güneş kremleri, alifatik alkoller, hidrakarbonlar, fitalatlar, fumaratlar, aminler, alkanolaminler, sentetik AHA/BHA lar, poliakrilamid, metakrilat, elastomer, poloksamer, sitren, vinil, sentetik bağlayıcılar, polikuterniyum, naylon, nitriller, nitrosamine, bromatlar, flor, alüminyum, aliminyum oksid.

Ren ürünleri en uygun fiyata Kozmetik Vitrini Kozvi.com ' da.

0 yorum:

Yorum Gönder